Autobedrijf Doornekamp Sinds 1970

De start van Autobedrijf Doornekamp vond plaats in een schuurtje aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort, vlak naast de toenmalige kazerne. Jan Doornekamp werkte daarvoor als monteur, werkplaatschef en technisch adviseur bij diverse autobedrijven in Amersfoort en deed daar de ervaring op die hij als startende zelfstandige nodig had.

Toen een geschikt pand aan de Bachweg in Amersfoort vrij kwam is Jan Doornekamp in Maart 1970 het benzine verkoop- en smeerstation begonnen. Hij was sub-dealer van de Amersfoortse Opel-dealer, maar ook andere merken waren van harte welkom in het bedrijf. Toen op een gegeven moment iemand van Autopalace De Binckhorst (de toenmalige importeur van het Japanse merk Mazda) langs reed met de vraag of ze Mazda dealer wilde worden was het antwoord snel gegeven en sindsdien wordt dit merk nog steeds gevoerd als Erkend Reparateur.

In September 1980 heeft de zoon van Jan, Herman Doornekamp, het autobedrijf van zijn vader overgenomen en omgedoopt tot Autobedrijf Doornekamp. Begin 1990 was het zo ver uitgegroeid dat een verhuizing naar een groter pand noodzakelijk was en verhuisde ze naar het huidige pand in Leusden.

Sinds 2012 is ook de derde generatie Doornekamp actief in dit echte familiebedrijf. Chris Doornekamp (verkoper) en Eva Doornekamp (receptie) werken nu samen met Frans Raes (werkplaats) en Antoinette Schimmel (administratie) welke ook alweer meer dan 15 jaar in dienst zijn van Autobedrijf Doornekamp.

Autobedrijf Doornekamp is een bedrijf waar een klant zich ook echt klant voelt, en waar het woord service en transparantie altijd hoog in het vaandel staat. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de showroom of werkplaats, een kop koffie staat altijd voor u klaar!

Doornekamp Specials

MAZDA 2 1.3 LP HB5 75pk 5MT Cool Airco

Prijs: Verkocht
Bouwjaar: 11-2012
Km-stand: 80099

MAZDA 3 1.6 S-VT 105pk Sport Executive

Prijs: € 5.950
Bouwjaar: 01-2007
Km-stand: 171094

MAZDA CX-5 2.0 Skyactiv-G 6MT 2WD 165pk TS+ FaceLift Navi

Prijs: € 25.950
Bouwjaar: 01-2016
Km-stand: 110850

>> Bekijk alle occasions

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws van Autobedrijf Doornekamp ontvangen. Hier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.