Mazda Euro Service

Mazda Euro Service

Gaat u met uw Mazda auto op reis? In Nederland, of ergens in het buitenland? Een Mazda auto geeft het nodige comfort, maar zekerheid is minstens zo belangrijk. Met de Mazda Euro Service weet u zeker dat we u bij pech te hulp schieten. Zie het als een soort pechhulp, geldig in zowel Nederland als de rest van Europa.

Waar u ook rijdt met uw Mazda, met Mazda Euro Service gaat u met een goed gevoel op reis. Ondanks de goede kwaliteit van Mazda, kan elke auto met pech te maken krijgen. Juist als u op vakantie of op reis bent, komt dit slecht uit. Met Mazda Euro Service kunt u ervan uit gaan dat u professioneel geholpen wordt. Van Scandinavia tot Italië, tot Bulgarije en Engeland. Waar u ook bent, met Mazda Euro Service krijgt u snel hulp.

Hoe werkt Mazda Euro Service?

Het reguliere onderhoud van uw Mazda auto kunt u laten doen bij een officiële Mazda dealer. Laat u het reguliere onderhoud van uw Mazda uitvoeren bij een erkende reparateur of dealer? Dan krijgt u hier standaard een jaar lang Mazda Euro Service bij. Dit zit er kosteloos bij zolang u het onderhoud van uw Mazda bij een officiële dealer laat doen.

De Mazda Euro Service is een soort pechhulp. In zowel Nederland als in de rest van Europa. Komt u met pech langs de weg te staan? Het Mazda team is 24 uur per dag bereikbaar. U krijgt vervangend vervoer en een snelle noodreparatie. Heeft u een caravan of aanhangwagen bij u? Geen probleem, ook hier geldt de pechhulp voor! Mocht een snelle noodreparatie niet haalbaar zijn, dan wordt uw Mazda naar de dichtstbijzijnde Mazda dealer gebracht.

Ook als u betrokken bent bij een ongeval, kunt u rekenen op juridische hulp. Dat is wel zo fijn in het buitenland. Ook als iemand anders verantwoordelijk en aansprakelijk is voor een ongeval, kunt u rekenen op de hulp van Mazda Euro Service.

Auto’s verkocht

APK-beurten

Klanttevredenheid

Wat zijn de voordelen van de Mazda Euro Service?

U wilt te allen tijde zorgeloos op reis. Of dit nou in Nederland is, of ergens in Europa. Met de Mazda Euro Service heeft u een soort vangnet. Bij pech of een ongeval, heeft u een nummer waar u naartoe kunt bellen voor hulp. U wordt meteen geholpen en ontzien. Op de Nederlandse snelweg is dit fijn, maar vooral in het buitenland. Zo kunt u zorgeloos op vakantie. Langs een Italiaanse snelweg wilt u zich niet druk hoeven maken om schade en aansprakelijkheid.

Daarnaast is deze service een extra dienst die u bij uw auto krijgt. Als Mazda reparateur en dealer doen wij graag het onderhoud voor Mazda auto’s. Om u zorgeloos de weg op te laten gaan, geven we u graag de Mazda Euro Service erbij. Zo kunt u zonder stress op vakantie.

Waar vind ik meer info over de Mazda Euro Service?

Autobedrijf Doornekamp in Leusden is een officiële Mazda partner. Tegenwoordig zijn we een garage voor alle merken. Dit betekent dat we service mogen verrichten voor alle merken. Wel zijn we van oorsprong een Mazda garage. Met Mazda auto’s hebben we dus veel ervaring. Wilt u meer weten? U kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Ook in het Mazda boekje staat meer informatie over de voorwaarden.

Wilt u een afspraak voor onderhoud maken? We horen graag van u, plan nu een afspraak in.