Over Doornekamp

Al in de jaren ’60 sleutelde ‘opa Jan’ Doornekamp in een schuurtje in Amersfoort aan auto’s. Toen er in maart 1970 een geschikt pand vrijkwam aan de Bachweg in Amersfoort, begon hij hier een benzineverkoop- en smeerstation. Hoewel hij sub-dealer van Opel was, waren ook toen al alle merken welkom. Toen op een gegeven moment de importeur van Mazda langskwam met de vraag of hij ook dit Japanse merk wilde voeren, was zijn antwoord snel gegeven.

Tweede generatie

In september 1980 nam huidige eigenaar Herman, de zoon van Jan het bedrijf over en was de naam Autobedrijf Doornekamp geboren. Begin 1990 was het bedrijf al dusdanig gegroeid dat verhuizing naar een groter pand noodzakelijk was. Het bedrijf verhuisde naar de huidige locatie in Leusden.

Derde generatie

Sinds 2017 runt Herman hier samen met zijn zoon Chris (inmiddels de derde generatie) Autobedrijf Doornekamp. Met een hecht team van medewerkers – sommigen werken hier alweer vijftien jaar – staan ze dagelijks klaar voor de trouwe klanten. Dat het een echt familiebedrijf is, merk je aan alles. Hier neemt men nog echt de tijd voor je. Eerlijk advies, zeer goede service en persoonlijk contact.

Groei

Naast dat we al heel lang het Mazda Erkend Service logo dragen, zijn we sinds 1 juli 2021 ook CarProf garage geworden. CarProf Doornekamp staat voor kwaliteit en mobiliteit. Op basis van heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service, montage van A-merk onderdelen en de juiste technische informatie en apparatuur, bieden we onze klanten nog meer service. Ongeacht het merk of de leeftijd van de auto. Kom onze service gerust een keer proberen. De koffie staat klaar!

Herman Doornekamp

Directie / verkoop

Herman is een automan in hart en nieren. Met veel passie voor de zaak runt hij het bedrijf al sinds hij 18 jaar was. Overgenomen van zijn vader Jan Doornekamp en nu runt Herman het bedrijf samen met zijn zoon Chris Doornekamp. Al bijna 50 jaar in het vak kan je Herman een echte vakman noemen.

Chris Doornekamp

Directie / inkoop / verkoop

Chris is derde generatie in het bedrijf. Op zijn 16de gestart met auto’s poetsen en wassen. In 2017 de helft van het bedrijf overgenomen van zijn vader. Samen met zijn vader kan hij u op alle vlakken helpen. U bent bij hem altijd welkom voor een kop koffie.

Frans Raes

Werkplaats

Al ruim 20 jaar is Frans bij Autobedrijf Doornekamp werkzaam en heeft hij de titel “Mazda Master Technician” dik verdiend. Naast absolute Mazda kenner weet hij meer dan het nodige van alle merken. Kortom uw auto is bij Frans in goede handen!

Antoinette Schimmel

After sales

Antoinette is al ruim 20 jaar in dienst van Autobedrijf Doornekamp en is daarmee ook een zeer vertrouwd gezicht achter de receptie. Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht.