Autogarage Amersfoort

Autogarage Amersfoort 

Zeker weten dat je auto weer feilloos de weg op gaat? Onderhoud, APK of reparatie: na het maken van een afspraak wil je erop vertrouwen dat het goed zit. Bij Autobedrijf Doornekamp krijg je deze garantie. Service zoals het hoort, precies wat je nodig hebt! 

Toch op zoek naar een Mazda occasion in Amersfoort? Ook dan kunnen we je helpen. Wij zijn een erkende Mazda partner en hebben een breed assortiment aan auto’s. Hatchbacks, cabrio’s, stations en SUVs. Bij ons slaag je altijd!

Onderhoud 

Grote beurt of kleine beurt, wij regelen het. We pakken de belangrijkste punten aan, of controleren alle onderdelen.  Heb je een auto van een specifiek merk, met voorgeschreven onderhoud? Geen probleem, wij voeren het uit. 

Ondanks dat we een Mazda partner zijn, doen we onderhoud voor alle type auto’s en merken. Sinds een paar jaar zijn we een CarProf Garage. Letterlijk een garage voor alle merken. 

Dit heeft voordelen voor jou als klant. Je krijgt een overzichtelijke offerte, behoud je fabrieksgarantie en we doen het onderhoud volgens het boekje. Zo weet je zeker dat het goed zit. 

Auto's verkocht

APK-beurten

Klanttevredenheid

APK in Amersfoort

Je weet als geen ander dat APK een verplicht nummertje is. Zorg dan ook dat je op tijd een afspraak maakt. Autobedrijf Doornekamp heeft ervaren en gediplomeerde APK-keurmeesters. We hanteren de regels van het RDW en zorgen dat uw auto aan alle normen voldoet. 

Wat kunt u van tevoren al doen? De bandenspanning controleren, de auto lampen en verlichting nalopen, en de vloeistoffen bijvullen. Het is overigens niet verplicht dit zelf te doen. Wij doen het net zo graag voor u! Komt u uit omgeving Amersfoort? Of net daarbuiten? De koffie is warm voor u!

Eerlijke service 

Als autobedrijf vinden wij één ding belangrijk. Tevreden klanten. We voorzien u van eerlijke service en spelen open kaart. Voor de meeste mensen zijn auto’s een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Hier komen kosten bij kijken en die moeten te overzien zijn. 

Soms vallen de kosten mee, in andere gevallen lopen ze op. Wij geven u hoe dan ook altijd een eerlijk antwoord. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit werkt voor beide partijen het beste. 

Heeft u vragen over de kosten? We kunnen altijd een inschatting maken. Geef ons gerust een belletje, of maak een afspraak. 

We staan tot uw beschikking 

Wilt u graag een van onze occasions komen bekijken? Of een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of APK? Mailen mag altijd, maar bellen is sneller. Van maandag tot en met zaterdag zijn we geopend tijdens kantoortijden. We horen graag van u!