Schadeherstel Leusden

Schadeherstel Leusden

Er zijn weinig zaken zo frustrerend als schade aan uw auto of bedrijfswagen. Gelukkig kunt u rekenen op Autobedrijf Doornekamp in Leusden voor professioneel schadeherstel.

Bij Autobedrijf Doornekamp begrijpen we dat schadeherstel nooit op het juiste moment komt. Bij voorkeur zouden we nooit van deze dienst gebruik willen maken omdat we überhaupt geen schade aan de auto willen. Ook brengt het vaak onvoorziene kosten en frustraties met zich mee. Daarom streven we ernaar om transparantie te bieden in onze dienstverlening. We zullen altijd een duidelijke indicatie geven van de kosten. Hierdoor willen we verdere verrassingen voorkomen.

Verzekering

Het is altijd slim om eerst contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij wanneer u schade hebt aan uw auto. Zij kunnen u verder helpen en u doorverwijzen naar een geschikt schadeherstelbedrijf. Meestal zal dit een bedrijf zijn dat gevestigd is in hetzelfde postcode gebied. Maar dit is geen vereiste. Aarzel niet om u te informeren naar het schadeherstelbedrijf naar uw voorkeur. Bij Autobedrijf Doornekamp staan we voor u klaar! Vergeet ook niet om uw verzekeringsmaatschappij te vragen over vergoedingen en eventueel een vervangend voertuig.

Auto's verkocht

APK-beurten

Klanttevredenheid

Schadeherstel bij Autobedrijf Doornekamp Leusden

Hoewel het antwoord voor de hand liggend is, leggen we zo duidelijk mogelijk uit wat voor schade u kunt denken die ons vakkundig team repareren. Bent u bijvoorbeeld betrokken bij een botsing, dan kan uw auto lichte tot ernstige schade hebben opgelopen. In beide gevallen ontfermen wij ons over uw auto zodat u altijd veilig terug de weg op kan.

Werkzaamheden en reparaties

De werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn: het terug uitdeuken van de auto zonder spuiten, het herstellen van de velgen, en ruitreparatie. Zowel de binnen- als de buitenkant kan worden hersteld. Bij Autobedrijf Doornekamp kunt u terecht met elk soort voertuig. Door ons CarProf certificaat leveren wij uitstekend onderhoud en reparaties aan alle automerken volgens het boekje. Ook hebben wij een ruim aanbod aan originele A-merk onderdelen. Dan weet u dat uw koplamp na vervanging zoals nieuw weer werkt. 

Heeft u te maken met autoschade of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Autobedrijf Doornekamp in Leusden staan we klaar om u verder te helpen en uw auto weer in uitstekende staat terug te geven.